Get Adobe Flash player

MENU SMAKOSZA

Tygodniowe aktualne menu dla klientów indywidualnych......

Otwórz menu

CHRZCINY I PRZYJĘCIA

 

Dopełnienie obiadu - dania główne:

 

  • Bitki w sosie borowikowym;
  • Bitki w sosie grzybowym;
  • Bitki w sosie własnym;
  • Eskalopki drobiowe;
  • Eskalopki z masłem  czosnkowym;
  • Filet z ryby po grecku;
  • Filet z ryby saute;
  • Filet z ryby w sosie borowikowym;
  • Filet z ryby w sosie greckim;
  • Frytki z indyka;
  • Frytki z piersi  kurczaka;
  • Golonka po "Bawarsku";
  • Golonkla w kapuście;
  • Gołąbki w sosie pomidorowym;
  • Gulasz drobiowy;
  • Gulasz rosyjski;
  • Gulasz wieprzowy;
  • Gulasz z żołądków;
  • Gyros drobiowy z ryżem;
  • Karkówka w sosie własnym;
  • Kieszonki faszerowane z polędwicy;
  • Klopsiki w sosie koperkow;
  • Kluski śląskie z mięsem;
  • Kotlet "Belweder" z karkówki;
  • Kotlet wieprzowy "Gordon";
  • Kotlet "Imperial";
  • Kotlet de Volaille;
  • Kotlet drobiowy "Pożarski";
  • Kotlet mielony z nadzieniem z grzybów;
  • Kotlet mielony z pieczarkami;
  • Kotlet po "Czesku";
  • Kotlet po "Hawajsku";
  • Kotlet schabowy - tradycyjny;
  • Kotlet schabowy po "Jastrzębsku";
  • Kotlet schabowy w płatkach kukurydzianych;
  • Kotlet schabowy z boczkiem i pomidorem;
  • Kotlet schabowy z kością;
  • Kotlet wieprzowy z boczkiem;
  • Krokiety z kapustą  i grzybami;
  • Kurczak pieczony;
  • Kurczak w potrawce;
  • Kurczak w sosie słodko-kwaśnym;
  • Łazanki z kapustą i grzybami;
  • Naleśniki z mięsem w sosie bolognese;
  • Naleśniki z twarogiem;
  • Paluszki wieprzowe w  sezamie;
  • Parpardelle (makaron);
  • Pieczarki faszerowane mięsem;
  • Pieczeń rzymska w sosie;
  • Pieczeń z karkówki;
  • Pierogi ruskie;
  • Pierogi z kapustą i grzybami;
  • Pierogi z mięsem;
  • Pierś drobiowa faszerowana;
  • Placek po cygańsku;
  • Polędwiczki faszerowane;
  • Polędwiczki z masłem czosnkowym;
  • Roladki drobiowy w sosie serowym;
  • Schab duszony w sosie żurawinowym;
  • Stek z jajkiem lub cebulką;
  • Sznycel drobiowy;
  • Sztuka mięsa w sosie chrzanowym;
  • Śledź po polsku;
  • Udko faszerowane;
  • Udko pieczone;
  • Wątróbka drobiowa z cebulą;
  • Wątróbka drobiowa z jabłkiem;
  • Zawijaniec wieprzowy w sosie serowym;
  • Zraz siekany w sosie pieprzowym;
  • Zraz zawijany;
  • Zraziki drobiowe;
  • Żeberka po Meksykańsku;
  • Żeberka w sosie własnym;

 

  .. i wszystkie inne potrawy, na które macie Państwo ochotę.

 ZUPY       GARMAŻERKA